Motiva

VÍDEO A CERDANYA

video professional cerdanya

Serveis audiovisuals

Som especialistes en edició de vídeo a Cerdanya. Millorem la teva imatge per a xarxes socials, reportatges, presentacions o TV.

Amb un enfocament personalitzat, els nostres serveis abasten des de la producció de vídeos corporatius que potencien la teva identitat empresarial fins a la creació de contingut visual impactant i professional per a cobrir totes les teves necessitats de comunicació audiovisual. Confia en el nostre equip per a elevar la qualitat i l’impacte dels teus projectes audiovisuals.

producció audiovisual corporativa

Vídeo Comercial

Els nostres vídeos estan dissenyats per comunicar de manera efectiva el missatge de la teva marca i captivar l’audiència objectiu, garantint que el teu missatge no només sigui vist, sinó també recordat.

producció audiovisual corporativa
grabacio de video cerdanya

Producció professional

Produïm vídeos d’alta qualitat a Cerdanya per a finalitats publicitàries, promocionals o comercials, amb un enfocament específic en objectius de màrqueting concrets, sigui per a campanyes en xarxes socials, anuncis televisius, catàlegs digitals, llocs web o qualsevol altra plataforma de difusió.

edicio i fotografia a cerdanya

EDICIÓ I RETOC DIGITAL

Optimitzem i enriqueixim els vídeos utilitzant programari d’edició d’avantguarda. Aquest procés és essencial per polir els vídeos, corregir qualsevol imperfecció i potenciar els seus atributs visuals i sonors.

edicio i fotografia a cerdanya

CÁPTURA I COMPARTEIX MOMENTS ESPECIALS A CERDANYA

Cada moment especial té una història que mereix ser contada.

En el nostre servei de gravació i edició de vídeo, ens dediquem a capturar i narrar aquestes històries de manera única i professional.

Som aquí per a ajudar-te a crear records duradors i contribuir al desenvolupament del teu negoci, creant una diferenciació que et permeti connectar amb la teva audiència per a comunicar els teus valors i així construir vincles duradors en el temps.

Contacta’ns i permet-nos assessorar-te en el teu projecte a Cerdanya.

 

Els nostres serveis de vídeo a Cerdanya més destacats

Vídeo màrqueting

El contingut audiovisual està vivint un notable auge en Internet. En les xarxes socials, el vídeo s’està convertint en l’opció preferida per a augmentar la visibilitat dels teus productes, serveis o empresa en general, desplaçant a la fotografia com el contingut favorit per a posicionar-te.
Per això, en Motiva, oferim un complet servei d’edició de vídeo a Cerdanya per a ajudar-te a implementar la teva estratègia de màrqueting en línia.

Vídeo corporatiu

Moltes vegades e una imatge val més que mil paraules. Per això, comprenem que no hi ha millor manera de mostrar al món la teva empresa, els seus valors i el que fa que a través d’un vídeo. Compta amb nosaltres per a trobar la manera idònia de connectar amb la teva audiència, mostrar els teus productes i serveis o presentar-te com a professional a través d’un vídeo currículum o un vídeo book.
Posa’t a les nostres mans i aprofita al màxim les teves potencialitats mitjançant el nostre servei d’edició de vídeo a Cerdanya.

Spot TV i Spot WEB

Independentment de la grandària de la teva empresa, en Motiva creem els teus Espots publicitaris tant per a televisió com per a Internet. Comptem amb una àmplia experiència i un equip de professionals que et brindaran un servei integral durant tot el procés. El nostre objectiu és ajudar-te a allunyar-te dels anuncis monòtons i poc efectius, centrant-nos en oferir un resultat que destaqui i connecti amb la teva audiència de manera efectiva.

 

Per quins vídeos?

Oferim serveis de producció audiovisual i edició de vídeos a Cerdanya per a crear continguts corporatius que comuniquen eficaçment el teu missatge. Ens enfoquem a desenvolupar vídeos que reflecteixen la identitat i valors de la teva empresa, assegurant que cada peça sigui atractiva, professional i adaptada als teus objectius.

Avui dia, el vídeo s’ha convertit en el format òptim per a construir i comunicar la identitat de la teva marca per diverses raons:

Per a fins comercials o professionals:

 • Trànsit en Internet
  Segons l’últim informe de Cisco, en 2023 el 85% del trànsit en internet van provenir de vídeos en línia. Tendència que continua augmentant per l’auge de xarxes socials com Instagram i Tiktok.
 • Augment del temps de visualització i l’audiència
  Els estudis més recents mostren un creixement exponencial en el nombre d’espectadors de vídeos en línia, duplicant-se cada any. A més, aquesta manera de comunicar amb els usuaris augmenta el temps de visualització i el engagement.
 • L’ús del poder de conversió
  Nou de cada deu consumidors veuen els vídeos de les marques que segueixen, i el 65% d’ells acaben visitant la pàgina web immediatament després.
 • Memorabilidad dels usuaris
  Mentre que només es reté un 10% del que es llegeix o escolta, el 50% del que es veu queda gravat en la memòria, per la qual cosa és més fàcil crear impressions en possibles futurs clients.

Per a ús personal:

 • Esdeveniments especials
  Contracta els nostres serveis de vídeo per a esdeveniments especials com bodas, graduacions o festes d’aniversaris per a capturar moments importants a Cerdanya.
 • Regals personalitzats
  Crear vídeos personalitzats com a regals per a ocasions especials, com a aniversaris, dies festius o jubilacions, pot ser una manera única i significativa de mostrar estima i afecte cap als sers estimats.
 • Records per a tota la vida
  Una vegada realitzat el vídeo, sempre podràs reviure i compartir amb qui vulguis aquests moments únics.

 

Perquè contractar-nos per als teus vídeos a Cerdanya?

 1. Preproducció: Amb el nostre servei de vídeo a Cerdanya t’oferim assessorament continu per a donar vida a les teves idees. Ens encarreguem de presentar-te un guió a la teva mesura i dur a terme totes les gestions legals.
 2. Producció: Comptem amb múltiples càmeres per a la gravació de diferents angles. Treballem amb equips d’experts en il·luminació, fotografia i gravació aèria (dron), per a oferir-te el millor resultat.
 3. Postproducció: Una vegada gravat el material, ´duem a terme l’edició de vídeo i so, personalitzant el teu projecte a la teva manera: locució, efectes de so, subtitulos, correcció de color, addició de logos, etc.

Si busques elevar la imatge de la teva empresa o negoci on vídeos professionals a Cerdanya, crear un impacte positiu i captar clients potencials, contacta’ns.