Motiva

FOTOGRAFIA

Fotografia de fotoperiodisme a un taller d'escultura de fusta

FOTOPERIODISME

La fotografia documental o fotoperiodisme explica una història mitjançant imatges, és la tasca de capturar la realitat tal com es presenta, sense alteracions ni manipulacions que distorsionin la veritat.

Fotografia comercial de pastís de formatge

FOTOGRAFIA COMERCIAL

Crearem fotografies per ús publicitari, promocional o comercial, centrant-nos en un objectiu de màrqueting específic, ja segui per a anuncis impresos, campanyes a xarxes socials, catàlegs, llocs web o qualsevol altre mitjà de promoció. Les imatges han de comunicar eficaçment el missatge de la marca i cridar l’atenció del públic objectiu.

Fotografia comercial de pastís de formatge
Fotografia de paisatge de la lluna al camp

FOTOGRAFIA DE PAISATGE

Capturar vistes panoràmiques de la natura, incloent-hi muntanyes, valls, rius, oceans, boscos i altres entorns naturals. Aquest tipus de fotografia cerca ressaltar la bellesa i la grandiositat dels paisatges, transmitent emocions i transportant l’espectador a aquests llocs.

Fotografia editada i retocada digitalment

EDICIÓ I RETOC DIGITAL

Retocar, ajustar i millorar les fotografies utilitzant programari d’edició. Aquesta etapa és crucial per perfeccionar les fotografies, corregir possibles imperfeccions i realçar-ne les qualitats.

Fotografia editada i retocada digitalment