Motiva

FOTOGRAFIA

FOTOPERIODISME

La fotografia documental o fotoperiodisme explica una història mitjançant imatges, és la tasca de capturar la realitat tal com es presenta, sense alteracions ni manipulacions que distorsionin la veritat.

FOTOGRAFIA COMERCIAL

Crearem fotografies per ús publicitari, promocional o comercial, centrant-nos en un objectiu de màrqueting específic, ja segui per a anuncis impresos, campanyes a xarxes socials, catàlegs, llocs web o qualsevol altre mitjà de promoció. Les imatges han de comunicar eficaçment el missatge de la marca i cridar l’atenció del públic objectiu.

FOTOGRAFIA DE PAISATGE

Capturar vistes panoràmiques de la natura, incloent-hi muntanyes, valls, rius, oceans, boscos i altres entorns naturals. Aquest tipus de fotografia cerca ressaltar la bellesa i la grandiositat dels paisatges, transmitent emocions i transportant l’espectador a aquests llocs.

EDICIÓ I RETOC DIGITAL

Retocar, ajustar i millorar les fotografies utilitzant programari d’edició. Aquesta etapa és crucial per perfeccionar les fotografies, corregir possibles imperfeccions i realçar-ne les qualitats.

retoque