Motiva

Disseny Gràfic a Cerdanya

Comunicació en paper fullet

COMUNICACIÓ EN PAPER

La comunicació en paper fa referència a l’ús de mitjans impresos, com ara documents, fulletons, revistes, diaris, cartes, targetes de presentació i altres materials impresos per transmetre informació, promocionar productes o serveis, compartir notícies i establir comunicació escrita.

Tot i que a l’era digital predominant, la comunicació en paper ha disminuït en certs aspectes, continua sent una forma efectiva de comunicació en moltes situacions.

 

SERVEI DE DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS

DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS

Llocs web, aplicacions mòbils, interfícies d’usuaris, xarxes socials i altres suports electrònics, són els mitjans pels quals podem crear gràfics pel teu projecte. El disseny digital s’enfoca a crear experiències interactives i atractives per als usuaris que interactuen amb aquests mitjans. És important tenir en compte els aspectes següents: l’estètica visual, l’experiència de l’usuari (UX), adaptabilitat i responsabilitat, i optimització del rendiment.

SERVEI DE DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS
Samarreta front i revés amb disseny de marca

DISSENY DE MARCA

El disseny de marca, també conegut com a branding, es refereix al procés de creació i gestió de la identitat visual i la personalitat d’una marca que comuniqui els valors, la missió i la visió d’una empresa.

Quan dissenyem una marca definirem els següents elements: logotip, paleta de colors, tipografia, estil visual, missatge de marca i també l’experiència del client i com es relaciona amb el producte o servei.

Paper il·lustració per comunicar missatge

IL·LUSTRACIÓ

Creo il·lustracions que s’utilitzen per comunicar missatges, promoure productes o serveis i millorar la identitat visual d’una marca o una empresa.

La il·lustració comercial pot abastar una àmplia gamma d’estils i tècniques, com ara il·lustracions digitals, dibuixos a mà alçada, pintures, infografies, icones, personatges i altres elements visuals.

Paper il·lustració per comunicar missatge

MOSTRA L’ESSÈNCIA DE LA TEVA MARCA O PROJECTE AMB LA TEVA IMATGE A CERDANYA

Cada marca, empresa o projecte té una identitat única que mereix ser representada visualment.

En el nostre servei de disseny gràfic, ens dediquem a capturar i expressar aquesta identitat de manera creativa i professional.

Som aquí per a ajudar-te a crear imatges que comuniquin els teus valors, diferenciant-te de la competència i establint una connexió autèntica amb la teva audiència.

Contacta’ns i permet-nos assessorar-te en el teu projecte a Cerdanya, on ens comprometem a plasmar l’essència de la teva marca o projecte de manera única i memorable.

Quant costa el servei de Disseny Gràfic a Cerdanya?

En Motiva, oferim una varietat d’opcions de serveis de disseny gràfic adaptades a les necessitats i pressupost de cada client. Des d’encàrrecs independents o paquets bàsics per a projectes petits o individuals, fins a opcions més completes dissenyades per a empreses i projectes de major envergadura. A més, brindem la flexibilitat de serveis personalitzats, on els clients poden sol·licitar serveis específics segons els seus requeriments. El nostre objectiu és proporcionar-te solucions de disseny gràfic accessibles i d’alta qualitat que s’ajustin a cada pressupost i projecte.

El cost d’un servei de disseny gràfic pot variar depenent del tipus de projecte i la quantitat de material a crear, a més de la necessitat de trasllats des de Cerdanya. A continuació et deixo algunes indicacions sobre els serveis que realitzo perquè obtinguis una estimació, encara que en cada cas varia, per això, no dubtis a posar-te en contacte perquè pugui assessorar-te.

Disseny de marca

Aquest servei pot ser un dels més costosos a causa del seu abast i complexitat. La creació d’una identitat visual completa per a una marca, que inclogui elements com a logotips, paleta de colors, tipografia i estil visual, requereix temps i experiència. A més, el disseny de marca pot tenir un impacte significatiu en la percepció i la imatge d’una empresa, la qual cosa pot justificar un major cost.

Dissenyo web i suports digitals

El cost d’aquest servei pot variar depenent de l’abast del projecte i la complexitat de les funcionalitats requerides. Per exemple, la creació d’un lloc web amb característiques avançades com a comerç electrònic o integració amb sistemes de gestió de contingut pot ser més costosa que un lloc web estàtic. A més, l’optimització del disseny per a diferents dispositius i l’experiència de l’usuari poden agregar costos addicionals.

Il·lustració

El cost de la il·lustració pot dependre de l’estil i la tècnica utilitzada, així com de la complexitat del projecte. Les il·lustracions més detallades o personalitzades poden requerir més temps i habilitat per part de l’il·lustrador, la qual cosa pot influir en el cost final del servei. A més, l’ús previst de la il·lustració, ja sigui per a promoció, brànding o contingut visual, també pot afectar el preu.

Comunicació en paper

Aquest servei pot tenir un cost variable depenent del tipus i la quantitat de materials impresos requerits. Per exemple, la creació de fullets o catàlegs amb dissenys elaborats i materials d’alta qualitat pot resultar més costosa que la impressió de targetes de visita estàndard. A més, el cost pot incloure aspectes com el disseny gràfic, la impressió i l’acabat dels materials impresos.

Que treballs pot exercir un dissenyador grafico?

El camp del disseny gràfic ofereix una àmplia gamma d’oportunitats professionals que van més enllà de la creació de logotips i dissenys de pàgines web. Un dissenyador gràfic pot exercir una varietat de rols en diferents indústries i camps creatius. Des del disseny de marca i la creació de materials impresos fins a la il·lustració digital i la producció de contingut visual per a mitjans digitals, les habilitats d’un dissenyador gràfic poden aplicar-se en diverses àrees. A més, molts dissenyadors també incursionan en camps relacionats, com el disseny d’experiència d’usuari (UX), l’animació i el disseny de productes. Amb una combinació de creativitat, habilitats tècniques i una comprensió sòlida dels principis del disseny, un dissenyador gràfic pot adaptar-se a una àmplia gamma de rols i desafiaments professionals en el mercat actual.

Els treballs relacionats a l’art, creació de contingut, edició o contingut visual són aquells en els quals es poden exercir tranquil·lament un dissenyador gràfic: director d’art, director creatiu, periodista visual i producció d’art. Una dels grans avantatges del dissenyador gràfic és que no requereix d’una agència de disseny gràfic, publicitat, o ha de formar part d’una companyia per a fer el seu treball. Un dissenyador gràfic pot fer el seu treball de manera freelance i escalar posicions de manera independent.

Per què contractar-nos per als teus dissenys a Cerdanya?

Ja sigui que necessitis un disseny de marca impactant, un lloc web elegant o una il·lustració creativa, som aquí per a fer realitat la teva visió. Motiva treballa amb un enfocament personalitzat i atenció al detall, entenent cada projecte com únic, per la qual cosa treballem estretament amb tu per a comprendre els teus objectius, necessitats i preferències. Des del concepte inicial fins al lliurament final, ens esforcem per superar les teves expectatives i garantir la teva satisfacció en cada pas del procés.

No sols ens especialitzem en disseny gràfic a Cerdanya, sinó que també oferim serveis complementaris com a fotografia i vídeo per a portar els teus projectes a un altre nivell, i que no hagis de perdre en temps contractant tercers. Si vols saber més informació, contacta amb nosaltres.