Motiva

Disseny Gràfic

Comunicació en paper fullet

COMUNICACIÓ EN PAPER

La comunicació en paper fa referència a l’ús de mitjans impresos, com ara documents, fulletons, revistes, diaris, cartes, targetes de presentació i altres materials impresos per transmetre informació, promocionar productes o serveis, compartir notícies i establir comunicació escrita.

Tot i que a l’era digital predominant, la comunicació en paper ha disminuït en certs aspectes, continua sent una forma efectiva de comunicació en moltes situacions.

 

SERVEI DE DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS

DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS

Llocs web, aplicacions mòbils, interfícies d’usuaris, xarxes socials i altres suports electrònics, són els mitjans pels quals podem crear gràfics pel teu projecte. El disseny digital s’enfoca a crear experiències interactives i atractives per als usuaris que interactuen amb aquests mitjans. És important tenir en compte els aspectes següents: l’estètica visual, l’experiència de l’usuari (UX), adaptabilitat i responsabilitat, i optimització del rendiment.

SERVEI DE DISSENY WEB I SUPORTS DIGITALS
Samarreta front i revés amb disseny de marca

DISSENY DE MARCA

El disseny de marca, també conegut com a branding, es refereix al procés de creació i gestió de la identitat visual i la personalitat d’una marca que comuniqui els valors, la missió i la visió d’una empresa.

Quan dissenyem una marca definirem els següents elements: logotip, paleta de colors, tipografia, estil visual, missatge de marca i també l’experiència del client i com es relaciona amb el producte o servei.

Paper il·lustració per comunicar missatge

IL·LUSTRACIÓ

Creo il·lustracions que s’utilitzen per comunicar missatges, promoure productes o serveis i millorar la identitat visual d’una marca o una empresa.

La il·lustració comercial pot abastar una àmplia gamma d’estils i tècniques, com ara il·lustracions digitals, dibuixos a mà alçada, pintures, infografies, icones, personatges i altres elements visuals.

Paper il·lustració per comunicar missatge