Motiva

"LA PASSIÓ QUE ET MOTIVA
ÉS LA CLAU PER CONNECTAR"

Motiva significa «allò que mobilitza», com un motor carregat de motius per actuar. Per tant, els motius que mobilitzen Motiva són sempre projectes amb principis i valors morals, que busquen generar un impacte positiu a la societat i al medi ambient.

Em dic Anna Sastre i fa més de 20 anys que em dedico a crear continguts audiovisuals per agències, productores i empreses de tota mena i envergadura.

Motiva és el resultat de més de 20 anys en el sector audiovisual i de la meva voluntat per gaudir de la feina i invertir el temps en projectes que la dignifiquen.

Tot aquest temps m’ha servit per convèncer-me que el més important de vendre productes o serveis no és fer calaix sinó vendre amb valors, ser coherent amb un mateix i establir una comunicació honesta amb els meus possibles compradors, basada en la transparència, l’honestedat i l’empatia.

És molt rellevant per mi aportar qualitat, autenticitat, confiança i compromís als meus clients per crear relacions sinèrgiques i incentivadores, que van més enllà dels objectius comercials de cadascú.

Des del meu punt de vista, la millor estratègia de què disposem per connectar amb el nostre públic, no és fent més soroll que la resta, sinó a través de la connexió natural que connecta les persones entre elles; per afinitat empatia.

És per aquest motiu que em considero a la recerca de projectes amb una motivació ètica i autèntica, de forma que puguem comunicar, de forma clara i transparent, mentre connectem amb el públic de forma natural i perdurable.

«Descobrir, conèixer o esbrinar la motivació més genuïna de cada projecte és el que ens donarà les claus per crear productes audiovisuals capaços d’assolir l’objectiu de comunicar i connectar amb els potencials clients.

La meva missió és la de crear productes audiovisuals capaços de comunicar aquests valors».