Motiva

VÍDEO

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

PRODUCCIÓ AUDIOVISUAL

Creo contingut audiovisual des de la concepció de la idea fins a la distribució final, que inclou reportatges, anuncis per xarxes socials, vídeos corporatius, vídeos musicals.

Play Video

STORYTELLING

Consisteix a explicar una història de manera convincent i emocional per transmetre un missatge, captar l’atenció del públic i generar una connexió emocional amb els receptors.

El storytelling es basa en el principi que els éssers humans estan naturalment predisposats a respondre les històries. A través d’aquestes, podem comunicar idees complexes, despertar emocions i transmetre valors d’una manera més efectiva que presentat fet o informació.

Play Video
Play Video

VÍdeos CORPORATIUS

T’ajudo a comunicar la identitat de la teva empresa, els seus valors, productes, serveis o missatges clau a la teva audiència, interna i externa, amb l’objectiu de crear una eina efectiva de màrqueting i comunicació.

Play Video

VÍDEO - MÀRQUETING

El videomarketing o màrqueting de vídeos és una estratègia poderosa que permet aprofitar el potencial del vídeo com a eina de màrqueting per promoure i posiciona una marca, generar engagement amb l’audiència i assolar i mesurar els objectius comercials.

Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video
Play Video

COBERTURA D'ESDEVENIMENTS

Cobreixo esdeveniments amb equips professionals adaptats a cada client amb l’objectiu de documentar i difondre’n els aspectes més destacats, així com proporcionar una experiència visual i envoltant per a aquells que no hi poden assistir físicament.   

Play Video

ANIMACIÓ GRÀFICA

L’animació gràfica o motion graphics poden incloure elements com ara text animat, gràfics vectorials, il·lustracions, icones, logotips, animats, transicions, efectes visuals i altres elements utilitzant el programari de disseny i animació Adobe After Effects i els combino amb música, efectes de so i narració per crear una experiència completa.

Play Video
Play Video
Play Video

IMATGES AÈRIES

Les imatges aèries capturades per drons, ofereixen una perspectiva única i espectacular del món des de les altures. Els drons equipats amb càmeres d’alta qualitat permeten obtenir imatges impressionants que abans només eren possibles amb costosos equips o avions tripulats. Aquestes imatges són ideals per utilitzar en vídeos de turisme, d’arquitectura, d’agricultura, etc.